Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2009 18:51 - Изчистване на негативната енергия и създаване на позитивна
Автор: magmarieta Категория: Други   
Прочетен: 8593 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.07.2009 16:54



Два ритула за постигане на тези цели, които са лесни,но не и прости,защото са енергийни по характер и силни.МОГАТ да имат много силен ефект,когато се следват точно и с намерение, икато си прибави това,че обичаят-ритуал е стар те просот стават силни.
първият ритуал може да се прави по време на намаляваща луна - от пълно луние към новолуние или на пълнолууние.
Необходими са
1. изсушена трева
2. хематит
3. бяла свещ
По всяко време на деня или нощта може да се запали стръка трева. Започнете със себе си като вземете в една ръка хематитя, а в другата горящата трева и започнете с пространстовот около главата си. След това нека пушекът мине през цялото ви тяло , праз протегнатите ви ръце, през всеки крак и стъпало.Пушекът почиства аурата от несъвършенствата и ги отнася нагоре, за да се осволодят или рециклират.
След това опушете дома си -започнете с кухнята,после с офиса или всекидневната. Като държите горящата трева в една ръка, а в другата хематита ги обиколете по часовникова стрелка. Минете и по ъглите и в тоалетната. СПОРЕД ОБИЧАЯ Е ДОБРЕ ДА ОСТАВИТЕ врата или прозорец,за да може негативната енергия да излезе навън и да отиде някъда другаде.
Когато приключите запалете бялата свещ,за да очистите себе си и дома си.Представете си как бяла светлина преминава и почиства дома ви и вас.
Носете и хематита - той е магнетичен по природа и ще продължи абсорбиране на негативната енергия около вас и на човека,който го притежава.
Утвърждаване на позитивната енергия в периода от новолуние до пълнолуние или на новолуние
НЕОБХОДИЛИ МАТЕРИАЛИ
1корички от един портокал, шепа розови листа и лъжица изсушен минзухар или анасон
2. планински кристал
3. бяла или лилава свещ
По лсяко влеме в горепосочения период напъмнете сад с вода и го оставете да заври.
Намалете до най-ниската степен и слежете ботаническите съставки като ги разбълквате на бален огън с дървена лъжица.КАТО се сварят добре и се разнесе аромат си представете как дома ви се изпълва с него и той носи позитивна ненргия. Аромотерапията учи,че портокаловите корички засилват благосоловията и хармонията, розовите листенца влияят на любовта, общуването и изразяването, а анасона или минзухара защитават от вреда. ДАЖЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАГРЕБЕТЕ ОТ отварата и да измиете симлобично и лицето си или да вдишате от аромата и да позволите на енертиите да докоснат съзнанието ви.
След като модата се изпари добавете още, както и от съставките - но бъдете сигурни,че са от посочените.
ЗАПАЛЕТЕ БЯЛА ИЛИ ЛИЛАВА СВЕЩ ДА се съедини с божествените енергии - това допълнително ще усили намерението ви.Дръжте кристала ,който е естествен проводник на електричество близо до врящата купа и запалете свещта. Така ще усилите силата на аромотерапията с позитивната топлина от свещта, а след това можете да поносите и кристала,за да привлече и увеличи вашата позитивна енергия.
Кристалът е дибре да се почиства и зарежда - почистването става като се остави под течаща вода, а зареждането като се остави на слънчева светлина или се зарови дълбоко в земята за седмица,но не повече от месец - до следващия ритуал.
 СЕГА МОЖЕТЕ ДА ПРОБВАТЕ ТОЗИ И ИСКАМ КОМЕНТАРИ...


Тагове:   негативната,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: magmarieta
Категория: Бизнес
Прочетен: 711385
Постинги: 247
Коментари: 178
Гласове: 1167
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930