Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. OTKROVENIYA - МАСЛОВ ЛЕОНИД ИВАНОВИЧ
2. ДИКТОВКИТЕ НА ПОСЛАНИКА НА ВЕЛИКОТО БЯЛО БРАТСТВО ТАТЯНА МИКУШИНА
3. SPIRALATA. NET - Най-големия сайт в България за виртуална духовна литература!
4. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! ПРОТОКОЛИ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ - ВИСША ШКОЛА ЗА СВЕТОВНИ УПРАВЛЕНСКИ АБСУРДИ!
5. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА! КАК СИСТЕМАТА ПРАВИ БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, А БЕДНИТЕ ВСЕ БЕДНИ?
6. ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2011 ГОДИНА! - БЛОГ ЗА ПОДДРЪЖКА НА "ДВИЖЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И ДУХОВНО ВЪЗРАЖДАНЕ НА РУСИЯ" - /ОТ БЪЛГАРИЯ/!
7. ПРЕЗИДЕНТСКИ И МЕСТНИ ИЗБОРИ 2011 - ЗАЩО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ?
8. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ИЛИ "ВЪЛЧИ" КАПАН С БАНКОВИТЕ ЗАЕМИ! ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ ВСЯКАКВО ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ!
9. СВЕТОВНА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА - СРИВ НА КАПИТАЛА ИЛИ СИГНАЛ ЗА ГРАНДИОЗНИ ПРОМЕНИ!
10. ОБРАЗОВАНИЕТО, КОЕТО ДАВАТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА!
11. ЦЕРН - ГОЛЕМИЯТ АДРОНЕН КОЛАЙДЕР, ГРАНДИОЗНА БЕЗСМИСЛИЦА НА СВЕТОВНАТА НАУКА ЗА 4.5 МЛРД. ШВЕЙЦАРСКИ ФРАНКА! - І част
12. /ДИКТОВКАТА Е ДОБРЕ ДА СЕ НАУЧИ НА ИЗУСТ/ Еволюцията е постоянно усъвършенстване - Маслов - 28.02.2008
13. Човечеството – Вселенски експеримент - Маслов 16.08.2008
14. НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ - Маслов 31.07.2005
15. - За невярващите - Маслов 27.02.2007
16. СВЕТОВНИТЕ КАТАСТРОФИ И ТЕХНИТЕ ПРИЧИНИ
17. Невъзможно е да се спасите без да възприемате Думите на Създателя - 20.03.2007
18. ИЗТРЕЗНЯВАНЕ - Маслов - 29.05.2007
19. ПРОЗРЕНИЕ - Маслов 09.06.2007
20. ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА... - Маслов 17.10.2007
21. ОСНОВАТА НА РЕЛИГИЯТА НА ВИСШИЯ РАЗУМ - Маслов - 27. 10. 2004 г.
22. Още веднъж за основите на Божествената регулярност - Маслов 02.06.2011
23. Тайната на Колективното съзнание - Маслов 04.10.2010
24. Одобрява ли Аллах джихад? ( Отговор на Исус чрез Ким Майкълс)
25. ВЕЛИКО БЯЛО БРАТСТВО
Постинг
25.03.2014 16:21 - ЧОВЕШКАТА СМЪРТ КАТО ЯВЛЕНИЕ! СЪЩЕСТВУВА ЛИ ВЪОБЩЕ ПРЕРАЖДАНЕ ИЛИ НЕ? - 25.03.2014 год.
Автор: minchomin Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2519 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 01.04.2014 09:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Смъртта, образно казано тази с косата в ръце и с качулка на главата всеки я знае, защото тя всички рано или късно по някакъв начин прибира и ги праща на оня свят при св. Петър, който св. Петър е сам Господ Бог или Висшия Космически разум. Бог сътворява и Бог прибира. Смъртта е също от Бог. Знае се, че най-често смъртта настъпва следствие на някакво заболяване. Това е достачъно условие, за да кажем, че и самото заболяване е Божа работа и аз непрекъснато в последно време развивам точно тази теория, че всички заболявания на човек Бог ги дава и това е самата истина, която я обяснявам в цяла Интернет книга. Лечението също Бог го прави, но това вече е друга тема. Затова казваме, че всичко е Божа работа. Тук няма да става дума за тази с косата и черно наметало с качулка на главата, а ще говорим за първопричината на живота, кой и как го е създал, защо го отнема и дали изобщо го отнема. Има ли съзнание или не? Изчезва ли личността при смъртта с неговото съзнание или съзнанието се развива в друг свят и се преражда? Това, че има съзнание и прераждане го твърдят Източните учения и философии за разлика от християнството като цяло, поради това, че християнството не приема теорията за прераждането. То, обаче не дава обяснение и за съзнанието и това е цялата постановка. От тук се вижда, че науката прокарва идеята за съзнание, но взето от изток, а не е от християнството. До някъде Библията дава неща с постановки по сътворението, но по отношение на съзнанието и личността нищо не казва. Тя се опитва да прокара нравствени правила за добро чрез Десетте Божии заповеди, но на практика това е само добро пожелание и нищо повече, а погледнато днес самите служители на Бога от църквите не ги спазват и стават за смях на околните хора. Дори думите на Иисус от Евангелията звучат като не ясна църковна проповед, които думи въобще не се разбират от хората. Ето,  това ще е същността на днешната тема, а не само смъртта като явление с косата.
В Духовната литература се описват неща, в които се казва, че Душата отива някъде в космоса, почива си известо време в така наречените монади като енергийно се сливат около милион енергии на Души. Стоят известо време спокойни в състояние на така наречената "нирвана" като дори и индивидуално съзнание няма, защото се слива с общото съзнание на всички Души, което съзнание е общото на монадата съставено от всички Души в нея и в крайна сметка съзнанието на монадата е отделено от така наречение Висш Космически Разум. Тук може да зададем въпрос, а каква роля има самият Висш Космически Разум за Душата?
Има написани десетки съвременни версии по тези въпроси, но на практика за християнството има класическа литература за творението и това е Библията. Друг съвсем различен източник за произхода на живота е литературата на Николай Рьорих от Русия. Знае се, че науката все още признава Дарвиновата теория и тук нещата вече зациклят изцяло, защото всяка версия има съответно основание за нея. Отделно хора като Ванга, Слава Сюврокова, Вера Кочовска и други говорят, че обратната страна на луната приобщава човешките души. Обаче, науката не споменава от къде Дарвин вади изводи, за да прокара неговата морска теория за живота въобще. Вижда се, че тези въпроси не са шега работа, защото много хора си ги задават, а в крайна сметка ясен отговор няма. Затова най-напред следва да кажа, че темата е изключително трудна за обяснение с няколко изречения, защото тя е много сложна и омотана в различните източници на информация, както това дали свършва животът с така наречената смърт и особена това, да се даде яснота по въпроса дали въобще има прераждане или са само празни приказки на много Духовни теоритици, дори съвременници като Петър Дънов, Татяна Микушина и цели вероизповедания като будизма, индуизма и много други съвременни автори с постановките за монадите и различни индуски теории за сътворението на живота въобще, които теории се описват с милиарди години живот с цикли на покой и активет живот на космоса, но дали е така, то това не е никак ясно. Има съвременна литература, която отрича всичко това, което казва Библията и тук се явява противоречието между изтока и запада като религиозни течения и съответно развитие на науката и медицината. По отношение на техниката няма противоречие в света като цяло и тя се развива, но по отношение на живота и медицината, то има безкрайни противоречия. Това е първо, и второ, никой човек до момента не се е върнал от оня свят, за да разкаже всичко по това как изглежда тази тема от негов пряк опит. Тя е деликатна и парлива тема, тъй като е свързана с вярата и убежденията на хората, което винаги може да засегне самолюбието на даден човек. Ето защо към темата следва да се подходи професионално и убедително, за да има съответна яснота по нея.
Аз ще се опитам да направя определено тълкувание на нещата от моя гледна точка на база това, че над 30 години се занимавам с изучаване на Духовността чрез различни методи и източници и ясно вече казвам, че аз открих КОДА на Библията след десет годишна работа над нея, а това ми дава допълнително основание да имам моя непоклатима позиция по десетки въпроси от Битието, науката, медицината, психологията, икономика и бизнес, политика с целия социален и битов живот на хората и обществата, поради това, че Библията, Духовността и християнството като вероизповедания по един или друг начин са свързани с тези въпроси.

Не е задължително моето становище да се взема от читателите за чиста монета като най-голяма истина, но на практика считам, че това ще е най-точното, което ще го кажа по темата. Ще изложа моята версия така, че тя да стане ясна без сложни индуски понятия, а да бъде всичко разбираемо за читателя. 
Когато става дума за смъртта като явление, то следва да се съобразим с Живота и участието на човек в Природата. Това са важни моменти и те ще дадат по-голяма яснота по раждането на човека и неговия живот с последваща смърт и дали по някое време има прераждане отново на Душата или не.

Предварително бих желал да кажа, че темата ще се третира за първи път от мен, но ще я съобразя с много други постановки за смъртта, за да има яснота, че нещата не са самоцелно направени, а се съобразяват с другите версии за нея.
Знаем, че смъртта като явление е поставяне на край на човешкия живот като личност. Тук няма да коментирам нещата за животни растения, минерали и т.н., защото въпросът е за човешката смърт. От това обяснение може да се извадят изводи за животинския, растителен и минерален свят на Природата.

Когато говорим за раждането, Живота и смъртта на човек, то е добре най-напред да си изясним някои понятия, за да може да направим по-добро обяснение на въпроса.

За мен е ясно, че темата ще се погледне по различен начин и от различен ъгъл на читателите и поради тази причина ще включа в нея медицината като цяло, Библията и Духовната литература, защото това са неща, които са важни за самото обяснение.
Да започнем най-напред от Библията като един от най-често употребяваните документи за цялото християнство и това, че тя споменава думите Господ Бог и Душа, а както казах описва до някъде и сътворение.
Веднага казвам, че в нея като материал няма ясно обяснение какво представлява Господ Бог и самата Душа. Това е съществено да се знае. Обяснение за Душата дава съвременното учение, което е смесица между будизко-индуската теория и движението Ню ейдж. Ето защо тук не бива да подценяваме нито една теория. Отделно са извести трудовите на Елена Блаватска и семейство Рьорих.

В раздел Битие на Библията се казва, че Бог е създал човека с две версии като първата е, че Той го е създал по свое подобие, цитирам: Битие, глава 1, точка 27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде. Това е важно да се запомни. И втората версия е, че го е създал от кал /Битие, глава 2, точка 7 и точка 21/.
Следва да е ясно на читателя, че според други текстове от Библията се казва, че човек е създаден, първо, след животните, но много преди жената. Тук е едно голямо объркване, защото втори път се казва, че Бог създава веднага след човека всички животни и птици, за да бъдат приятел на човека. Тоест, кашата е пълна. След това Бог създава жената. Тези неща са много важни и интересни, защото все пак следва да има някакво обяснение от къде в същност произлиза човекът, жената, животните, птиците и рибите.
Още веднъж казвам, че текстовете на Библията правят огромни противоречие и в същия Раздел Битие, глава 2, точка 24 казва, цитирам, за да е по-ясно самото объркване, което се прави: „
Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът.
Поставям въпрос така. За каква майка и баща става дума, след като човек е направен вече по Божие подобие, после е омесен от кал, без да се говори, че човек е мъж, а се казва, че жена му е направена от реброто на човека едва в точка 21.
Явява се следващо противоречие в глава 3 точка  20  и цитирам: „И човекът наименува жена си Ева, защото тя беше майка на всички живи”. За какви всички живи става въпрос? Пълна мъгла от всякъде кой кого създава и как ги създава. Тук ще споделя, че никой църковник не казва тези неща за объркващи текстове в Библията по отношение на произхода в нито едно нейно тълкуване, а говорят само общи фрази за доброто на Иисус, който Иисус въобще не е съществувал, според открития от мен КОД на Библията.
За всеки е ясно, че човек да се роди в днешно време са нужно винаги да има майка и баща.  Тук също е моментът да кажем, че и на други места се дава първоначалното обяснение как се е създал първия човек и едно от обяснението се дава от Николай Рьорих в книгата му „Седемте велики тайни на космоса”. Той в тази книга разделя хората на различни видове раси и много под раси, а първият човек или по-точно първата раса, според Рьорих, се е появила от нищото като някакво ефирно същество, тоест, без физическо тяло, а е чисто ефирно, което същество в последствие с милиони години еволюира, за да стигне да днешния вид на човека, както се знаем. Сегашните хора, според него, се водим пета коренна раса с тенденция да минем в шеста раса с така наречения „Квантов преход” през декември месец 2012 год.. Точно за 21-23.12.2012 год. учените хора говориха за края на света, който край още продължава да се споменава, че някога ще бъде и то пак от учени хора се споменава тази дивотия, а от някои Духовни общности се говори, че сме в процес на Квантов преход. Този постановки са чисто ала бала, поради това, че никой от никъде нищо не вижда да се случва като явление Квантов преход, както се обясняваше, дори и чрез мои диктовки преди 21-23.12.2012 год.. Този период за мен беше една от най-големите измами, което се получи през моя живот до сега, но на практика аз бях безсилен изцяло да променя това, което ми се случваше да пиша диктовки като ченълинг.
Толкова по Библията и книгата на Николай Рьорих и периода за края на света и Квантовия преход.
Знаем още, че съществува Дарвинова теория с версия за еволюция на живота, който живот произлиза от морето с произход на човек от маймуната.
Проф. Ернст Мулдашев от Русия като известен очен лекар отрича напълно тази версия за поява на човек от маймуна и еволюция на животинския свят от водите на световния океан. По специална програма на ЮНЕСКО той направи няколко експедиции до Хилайските държави с цел да получи по-задълбочена информация по произхода на човека. Професорът написа няколко книги, но в тях също не е ясно точно от къде произлиза човека и той направи своя версия за така наречения Генофонд на човека със съществуването на сомати в хималайските пещери. Веднага казвам, че тази негова теория я поставям под голямо съмнение, на база това, както аз разбирам нещата до днес, независимо, че това е обяснено в неговите книги.
Ще отбележа още, че в Библията се казва, че цитирам Битие, раздел 1, точка 20: „ И Бог каза: Да произведе водата изобилно множества одушевени влечуги, и птици да хвърчат над земята по небесния простор”. Предполагам, че точно тази точка от Библията е дала основание на Дарвин да развие теория за произход на видовете, като и тя не е никак случайна, че всичко произлиза от водата и с времето хрилети на рибите се превръщат в органи приспособени да живеят на суша. Вижда се, че Библията се намесва в цялата наука, както става и до сега. Така, че когато се говори за нея, то следва внимателно да се анализира всичко и тогава да се правят съответни заключения.
Веднага в точка 21 глава на Битие от Библията се казва, цитирам: „21 И Бог създаде големите морски чудовища и всяко одушевено същество, което се движи, които водата произведе изобилно, според видовете им, и всяка крилата птица според вида й; и Бог видя, че беше добро.” Ето цялото обяснение на Дарвиновата теория. Да, но нещата в тази точка също са объркани. До момента никой противник на Дарвиновата теория не посочва, че Дарвин е взел тази база за тръгване на живота от водата на сушата точно от Библията, която Библия владее над 2 млрд. християни, католици и православни, по света. До момента никой не смее да каже нито една дума за Библията, че е фалшива книга и то с факти, както аз го правя от началото на 2013 год. до момента. Някои хора се опитват да ме оплюват, но съм убеден, че и те вече разсъждават логически върху това, което говоря. Само по този начин може да се затвърди или да се отрече цялата Дарвинова теория за произход на видовете. За момента, аз ще запазя мълчание по този въпрос.
Поради тази причина говоря, че няма яснота от Библията по нито един съществен въпрос. Други текстове, които се явяват КОД на Библията, който КОД в момента не го разкривам по мои съображения, то Той отрича всичко, което се казва в нея. Да, но Той разкрива и други неща, които не са никак за подценяване, че има вероятност земята да се окаже двойна с втора суша и подземен за нас втори световен океан.
Поради това казвам, че Библията е фалшива книга, защото тя не дава пълна яснота за съществуването на това, което току що казах. Веднага още веднъж споделям, че от нея следва пълна фалшификация специално на българската история и то само с два документа, които са основни като база данни за историята ни. Това са документа Именник на българските владетели и История славянобългарска написана от полу грамотния монах Паисий Хилендарски, който едва едва пише. Той, обаче, казва в История славянобългарска, че е правил изследвания на различни документи и писания, за да напише тази важна до сега книга История славянобългарска. Поради това, че тя е свързана с Библията, то също твърдя, че е фалшива на 100 процента и тя не може да служи за база на нашата цялостна история до така нареченото Османско владичество или присъствие. Аз казвам, че Паисий Хилендарски е изследвал макари и звънци и нищо друго, защото цялата История славянобългарска му се предава като ченълинг от Висшия Космически Разум и нищо повече и то в килия на Атонския манастир. Тази история му се предава точно така, както са предадени и приети текстовете на Библията, а също така и много други съвременните Духовни учения, които самата църква анатемосва до ента степен. Вижда се до какви големи противоречия се стига в тези литератури и никъде не може точно нищо да се определи и да се каже, ето това е вярно и това не е. Кодът, обаче, дава яснота, че тя е фалшива книга.
Днес ще призная пред моите читатели нещо, което до момента не съм го писал, но е време вече да го пишем, защото следва все пак да се знае от къде аз черпя различна информация и пиша непрекъснато по Интернет над година и половина и никой нищо не може да каже по това, което аз пиша, поради това, че моята информация не влиза ни в клин ни в ръкав с нито едно Духовно учение до момента, нито със съвременната наука, медицина и психология. Става така, че аз дори отричам почти всичко с изключение на математиката, но и в нея вероятно има сметки за изхвърляне като, например, Интегралното смятане. Това все още не съм го доказал, но и за него имам съмнение. Малко ще се отклоня и после ще продължим.
Ще споменем  за тълкование на медици по темата смърт, освен, че те дават документ по техни методи, че даден човек е отишъл при свети Петър, тоест, при Господ Бог. Според една книга на медик, не се сещам нито за името на лекаря, който я пише, нито за заглавието на книгата, защото съм я чел отдавна, но в същото време са я чели много мои читатели, та в нея се казва, че този медик лекар е наблюдавал много смъртни случаи в различни ситуации и той ги описва, за да се даде определена яснота по въпросите за смъртта. Да, сетих се! Считам, че беше от Майкъл Нютон със заглавие „Пътят на Душите”. Според неговите виждания той казва и описва, че човешкото тяло при смърт олеква с няколко грама, поради това, че точно в този момент Душата на човек излиза и тя като вид енергия има определен грамаж, с което олеква теглото на човека. Това е важно да го кажем също.
За да е ясно какво значи Душа, ще споделя, че това са понятия, които са объркани в цялата Духовна литература както в Библията, така и в целия източен свят с така наречена Източна медицина или Аюрведа и индуско-будистите вероизповедания. Науката, обаче, мълчи по този въпрос, освен в някои литературни произведения.

В Библията се споменава, че душата на човек се съдържа в кръвта му, дори Душата на животните е също в кръвта при тях.
Знаем, че при смърт на човек след известно време кръвта избледнява и тя се преобразува в друг вид, без значение в какво става.
Още, казва се в Библията, че животни, които служат за храна на човек при смъртта им не бива да се ядат с кръвта им, тоест с Душата на животните.
По отношение на Душата днес има цяло будистко учение прието като ченълинг от г-жа Татяна Микушина от Русия, според, което учение Душата се състои от три фини енергийни тела около физическото тяло на човек във вид на АУРА, наречени и са носители на:

- Астрално тяло – това тяло е носител на чувствата и емоциите;

- Ментално тяло – тяло на мислите;

- Духовно тяло – тяло на паметта.

Тези три тела, които образуват, според нея, така наречената Аурата се сливат в пространството с така нареченото Каузално тяло, а това, пак според нея, е тялото на Висшия Космически Разум или Господ Бог, но някъде „на майната си” в космоса и никой повече нищо не казва за това каузално тяло до къде опира то. По начало се споменава, че то също има три тела, но къде им е разликата, то това е също нещо неясно, а само се говори като сведение в някои Източно йогийски книги.
Тук веднага ще кажа, че тази постановка за аура и за фини енергийни тела около физическото тяма е невъзможно да съществува, поради това, че до сега уред не ги засича и второ, ако са космически енергии, както се предполага, то това означава че физическото тяло постоянно ще бъде подложено на радиация по до сега казаните неща от науката. По въпроса за радиацията аз казвам, че тя не съществува въобще, но това е друга тема и не е мястото да я обяснявам сега, но до момента според науката тя съществува.

Науката казва за космоса, че това са космическите вселени, които вселени, според мен, изобщо не съществуват, защото в раздел Битие на Библията глава първа е казано още с първа точка, че в началото Бог създаде небето и земята. След това Бог, за да раздели светлината от тъмнината създава ден и нощ, но поставя на небето две светила, дори нямат име, които са слънцето и луната, а цялото небе посипва със звезди. Никъде не се споделя за вселени, галактики, слънчеви системи, планети и всичко останало познато днес от науката астрономия и астрология. Тази версия за небесни системи и тела се развива чрез световната наука, която вече нямам съмнение, че е напълно фалшива версия, поради това, че писах, че снимки направени от космически телескопи и изпратени на НАСА и тя ги разпространява в Интернет, са фалшиви на 100 процента. Пример за това са снимки на галактика Млечен път, което ми дава основание да считам, че всички снимки от този род са фалшиви.
Всичко това създава една голяма мътилка, за която нито учените хора от цял свят могат да дадат информация какво представлява това каузално тяло или Бог и Душата на човек, нито Духовните общности имат единно становище по тези въпроси, особено между Изтока и Запада.

Днес хиляди хора от запад са лумнали по така нареченото Източно Духовно учение, поради простата причина, че то до някъде се опитва да даде яснота на това, какво представлява човекът като тяло, Дух и Душа, докато Библията само споменава по тези въпроси.

Отделно тук се намесва цялото учение на така наречения Учител, г-н Петър Дънов, за когото аз имам вече особено мнение, поради това, че според мен той е Учител с учение менте и то е нито в клин нито в ръкав, но поддържа както християнството така и будизма. Поради тази причина Българската православна църква го е анатемосала изцяло и не желае да чуе въобще за него, колкото и да се рекламира от хората, че Айнщайн се прекланял пред г-н Петър Дънов.
Следва да се каже, че в момента светът е пълен с хиляди томове литература, които се преплитат по темата будизъм и всички говорят, че Душата има фини тела, както ги казах и че човек има прераждане с минали животи, което прераждане християнските вероизповедания го отричат изцяло или поне не го поддържа. Официално Западната медицината и психологията мълчат като пънове по тези въпроси, но самите лекари се поддават на Източното влияние и някои от тях вече съвсем открито изповядват чист будизъм с приемане, че човек има Душа, която се преражда, защото Душата е носител на съзнанието на човек и това съзнание следва да еволюира. Това до някъде им дава основание да считат, че е истина, тъй като служителите на църквата оклончево говорят по тези неща за душата. Отделно различни капацитети гадатели като Вера Кочовска, баба Ванга, Слава Сюврокова  и други говорят, че Душите се пренасят на невидимата страна на луната и в даден момент се прераждат. Според мен, тази версия си е чиста пунта Мара, поради това, че моята информация е, че небето през деня, слънцето, луната, звездите, мълниите и всички други обекти, които се наблюдават на небето и в околното пространство си е чисто и просто четвъртото състояние на Дух и материя, наречено „ПЛАЗМА”.  Тази плазма обърква понятията на хиляди учени хора и Духовни общности и по нея вече пиша няколко пъти в Интернет. Ето това е целия въпрос, който следваше да го свържа със смъртта на човека, поради това, че за нея все още няма ясно становище какво представлява тя, освен, че човек си отива от този свят и къде отива Душата след смъртта, преражда ли се тя или не. Според мен човек няма ДУША въобще. Ще говорим по-късно по това мое твърдение.
И така, да се върна сега на въпроса от къде аз черпя информация.

Моята информация я получавам непрекъснато като мисъл от така наречения Висш Аз в мен и това е всичко. Няма да казвам какво ми струва тази връзка с моя Висш Аз, но това е друг въпрос и аз съм го описал в три поредни Интернет книги със заглавие „Разговорът с Бога продължава”. Само ще споделя, че Той е пълен загубеняк от всякъде, но не е смотаняк, нито е някаква откачалка, а просто е пълен с изненади погледнато от всяка една гледна точка и това е пълното обяснение, което мога да дам на база моя личен опит до сега с Него. Следва отново да кажа, че тези мои книги се явяват като продължение на книгите на Нийл Доналд Уолш „Разговори с Бога”. 
Следва да се знае, че Източната Духовност признава за най-висша степен на Духовност този човек, който направи връзка с Висшия Аз и това е целият смисъл, спорен Изтока, за изучаване на Духовната мистерия, защото се предполага, че Висшия Аз ръководи човека в най-добра степен и човек може да черпи чрез Него пълна информация за всичко, дори и за това, което аз днес говоря. Ще кажа още, че нисши енергийни същности не съществуват въобще, а това съм го казвал и обяснявал вече хиляди пъти, както твърдят някои учения, че съществуват като това на г-жа Татяна Микушина и на акад. Леонид Иванович Маслов и двамата от Русия, а също така и ученията на други хора по света. Затова казвам още веднъж, че нисши енергийни същности НЯМА и хората следва да знаят добре това, независимо кой какво твърди, че ги има. Този въпрос съм го обяснил най-подробно дори и във видео клипове по Интернет. Цялата постановка за това, че човек може да получава едно или друго състояние като физика и психология се състои в това, че  всичко е игра на Висшия Аз на хората с тях самите само с мисли, чувства и усещания, поради това, че Той ни управлява на 100 процента абсолютно във всичко през целият им живот. Поради това казвам, че човек е пълен БИОРОБОТ на Висшия Аз.
Още ще кажа, че понятията Висш Аз, Душа, Дух, Господ Бог, Нашия Творец, нашия Създател, Абсолют, Его, имената на всички Възнесени Владици, архангели и всички имена на Богове от целия свят познати до сега от митологиите са с ЕДНО И СЪЩО ЗНАЧЕНИЕ И ВСИЧКО СЕ ОТНАСЯ ДО ПОНЯТИЕТО ВИСШ АЗ, който Висш Аз е Природата. Ние сме част от Природата и Тя ни владее и упровлява. Това е всичко, което ще даде отговор на понятието смърт на човека.
Добре е да се знае, че не е задължително да се учи 30 години Духовност, за да може Висшият Аз да направи връзка с човека. Той се проявява във всичко чрез човека и Той определя знанието на човека, характер и поведението му като психологическо състояние.
До тук с уводната част по темата за смъртта и ще продължим друг ден със същинската част.





Гласувай:
3



1. rozatta - Смърт няма има преход в друго изм...
25.03.2014 16:29
Смърт няма има преход в друго измерение
цитирай
2. minchomin - rozatta - Смърт няма има преход в друго изм... 16:29
25.03.2014 16:36
За сега ти казвам, че в голяма степен се заблюждаваш и ако прочетеш всичко ще разбереш защо така го казвам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minchomin
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3417129
Постинги: 1741
Коментари: 1164
Гласове: 3633
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930