Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2010 18:59 - Какви жени харесват мъжете?
Автор: magmarieta Категория: Бизнес   
Прочетен: 1431 Коментари: 0 Гласове:
0



image

image

image

image

 

Около 60 процента от мъжете мислят, че приятелството е най-важното нещо в една връзка. Нека погледнем отблизо. Какво точно означава това и какъв е типът жена, която мъжете наистина желаят? Открихме 4 неща, които мъжете наистина ценят в една жена.

1. Жена с интереси, които не се изчерпват с него

Разбира се, усещането някой да ти обръща внимание и да ти прави комплименти е приятно. Но има огромна разлика между приятните флиртчета и привличането, което може да продължи цял живот.

Много мъже споделят, че харесват жени, които са заети с други неща освен връзката им като такава – работа, спорт или нещо друго. Защо?

Страстта, с която тя се посвещава на други неща, показва вътрешните качества и амбиции, както и способност за справяне със ситуацията. Качества на жена, с която бихме споделили няколко десетилетия от живота си.

2. Жена, която няма нищо против часовете, които прекарваме с приятелите си

 

Всяка двойка определя времето, в което двамата партньори са заедно по индивидуален начин. Някъде в този процес, единият може да реши, че иска да прекарва повече време и с приятелите си, които е позабравил през времето, в което е лудо влюбен.

Мъжете обичат, ценят и са благодарни на тези жени, които разбират и подкрепят нуждата им от “вечер по мъжки”.
Без лоши намерения – точно както жените обичат компанията на приятелките си. Цели 64 процента от мъжете са доволни, че имат време за себе си, когато съпругата или приятелката им има други планове.

 

3. Жена с характер

Външният и вид обикновено е първото средство, с което жените печелят мъжкото внимание. Разходка от спалнята до банята след първата нощ обикновено е истински екстаз за окото… Но това, което наистина привлича мъжа ден след ден, е нейният характер.

Какво имаме предвид? Нейното отношение към живота, самоувереност, харизма и чар, който може да е малко дързък, но все пак сладък. Мъжът иска да бъде с жена, която е предизвикателство за него, която изпитва границите му и често дава идеи за съвместни активности.

Внимавайте, защото има много тънка граница между това и агресиията, която мъжете намират за отблъскваща. Въпреки че жената като “индивидуалност” може да бъде фатално привлекателна, мъжете биха я зарязали ако:

  • Използва това, за да флиртува с други мъже,
  • Диктува посоката, в която да се развива връзката им и
  • Прави публични сцени.
4. Жена с добър вкус

 

Ние ценим съветите за дрехите и стила ни, стига да не изглеждаме кръгли глупаци. Всяка връзка се основава на даването и получаванетомъжете обичат жени, които:
  • Ни казват, че десенът на вратовръзката ни е горе-долу...
  • Съветват ни при избора на сако и риза, когато отиваме на интервю за работа,
  • Помагат ни да решим какво да облечем – без да стават досадни и задължаващи.

Жени, които помагат на мъжа да пилотира, без агресивно да изтръгват от ръцете му волана, са най-харесваните партньорки.



Тагове:   какви,   мъжете,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: magmarieta
Категория: Бизнес
Прочетен: 711120
Постинги: 247
Коментари: 178
Гласове: 1167
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930