Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2009 13:10 - Либия заплаши да замрази връзките си с ЮНЕСКО - za komentari...
Автор: magmarieta Категория: Бизнес   
Прочетен: 2181 Коментари: 5 Гласове:
1



  10 октомври 2009 / News.dir.bg Либия заплаши да замрази сътрудничеството си с ЮНЕСКО, ако Ирина Бокова бъде утвърдена на 15 октомври начело на организацията, предаде Франс прес, цитирана от БГНЕС. Бокова беше избрана от Изпълнителния съвет на ЮНЕСКО на 22 септември след оспорвана битка с кандидата на Египет Фарук Хосни, подкрепян от арабските и мюсюлманските страни и обвинен в антисемитизъм.
В декларация, подписана от либийския министър на образованието се казва, че България не зачита международните конвенции за размяната на затворници и на осъдени лица, тъй като е пуснала на свобода българските медицински сестри, осъдени на доживотен затвор по делото за заразяване на 450 либийски деца с вируса на СПИН.
Дори Либия да замрази участието си в ЮНЕСКО, това няма да предизвика особени международни трусове, така че Ирина Бокова ще може спокойно да работи като генерален директор на организацията. Това коментира пред журналисти евродепутатът Кристиан Вигенин, предаде БТА. Вярвам, че Бокова ще постигне истински успехи в реформирането на организацията, коментира Вигенин.
Според него България не бива да влиза отново в дебат с Либия по въпроса за медицинските сестри. Международната общност ясно е изразила мнението си за начина, по който Либия се отнесе към българските медицински сестри, от тук нататък не виждам причини да се занимаваме отново с позицията на Либия, коментира евродепутатът.
·

image
 
Коментари (39)
BG ++ (10.10.2009 г. | 11:49ч.)
ISNUDVACHI SKAPANI! A ti, be, ”BG+”. kakvo obshto ima tuk partiinata prinadlegnost? Da ne si ot DPS, a?
Хена (10.10.2009 г. | 11:40ч.)
Либия много добре зачита конвенцията. Затова изиска освобождаването на един доказан терорист, виновен за смъртта на стотици. Логика!
geryy (10.10.2009 г. | 11:37ч.)
off si4ko e tolkova oburkano..
следовател (10.10.2009 г. | 11:34ч.)
Правилно, и аз не желая една безродна комунистка да представя България! А Мизрахи изобщо няма никаква връзка с атентата над Локърби, защото това беше работа на определена фракция от ЦРУ и Мосад, за да прикрият дирите и далаверите на Буш старши и още няколко други международни бандити!
Пелагия (10.10.2009 г. | 11:31ч.)
Защо държавата не обяви публично колко пари е заплатила за освобождаването на сестри те ни. Тогава ще се разбере, че при сделка несме задължени да ги държим в затвора.
NEMO (10.10.2009 г. | 11:30ч.)
BULGARIA GI POMILVA I VUZNAGRADI ZA UBIISTVOTO NA DECATA ” A I O6E ISKAT” , TEZI MED. SESTRI NANESOXA NEIZMERIMI ZAGUBI NA BG ,6O SE OTNASQ DO LIBIQ I TE NQMAT KOI ZNAE KAKVI VUN6NOPOLITI4ESKI POSTIZENIQ- POGLEDNETE KAKVO STANA S AL MAKGRAXI
теню (10.10.2009 г. | 11:13ч.)
маймуните по дърветата !
ff (10.10.2009 г. | 11:00ч.)
Farut (10.10.2009 г. | 10:00ч.) Съгласен съм напълно с това: А Либия, защо посрещна като герой един убиец, който беше освободен със специални уговорки. За нашите сестри нищо не беше доказано, а техния човек е доказан терорист,така че да си налягат парцалите, друг е въпросът за г-жа Бокова- дали заслужава или не този пост. И на мен не ми е особено приятно, човек от изявена комунистическа фамилия, да заема висок пост в Европейския съюз, но това е фак, те са навсякъде и все по висините, деца и внуци на бивши величия Селянин от София (10.10.2009 г. | 09:52ч.) Никой не се сеща колко се осраха в ЮНЕСКО, избирайки една представителка на посткомунистическата червена мафия, отгледана и възпитана в семейство на потомствени комунисти, на такъв пост. Избирайки другарката Бокова, идиотите все едно избрха Р. Овч., Петков, Станишев и цялата им престъпна шайка.
Гуро (10.10.2009 г. | 10:58ч.)
Че е от комунистическо потекло,вярно е, в Юнеско няма политика и като са я избрали избрали,поне е европейка,а не разни племенни вождове да претендират за култура и справедливост!!!Живе си в палатките,никой не ви пречи!!
Джи (10.10.2009 г. | 10:52ч.)
Както винаги мюсулманският свят е против всяко начинание на ”неверниците”,коет естествено няма кой знае какво значение!Затова САЩ са винаги прави-с камилоебците се разговаря единствено от позиция на силата!Мекушавите бедни европейски страни правят грешка като не винаги поддържат здравата американска ръка!Само САЩ и нищо друго!
Д (10.10.2009 г. | 10:48ч.)
Тази напаст залива Европа,олигофрени,ос се защото и без това е вече много късно
olo (10.10.2009 г. | 10:45ч.)
Авторитарници, сега има да се подмазват на Обама.
До Селянин от София (10.10.2009 г. | 09:52ч.) (10.10.2009 г. | 10:40ч.)
Поздравления! Настина си голям селянин. Освен синьо от червено, друго не можеш да различиш. Единственото ти успокоение може да е само това, че не си единствен. Никога не е било на тази територия да няма завист и никога не сме се гордеели от това, че българин е признат извън пределите на страната. Никога не е било да не се делим по произход или някакъв друг фактор. Сигурно си много смачкан от факта, че си известен на самия себе си и на никой друг. А може и това да не е?
ddet (10.10.2009 г. | 10:36ч.)
МНОГО СЕ ИЗЛОЖИХА С ИЗБИРАНЕТО НА НАХАЛНАТА КОМУНИСТКА, НЯМАТ СРАМА ДА СЕ СКРИЯТ , АМА И САЩ СА ЕДНИ ФУРНАДЖ. ЛОПАТИ
един (10.10.2009 г. | 10:27ч.)
Кадафи да си гледа работата. Тоя е толкова жалък, че дори не може сам да го осъзнае.
До бивш разузнавач (10.10.2009 г. | 10:22ч.)
Либия е била италианска колония мой човек. Иначе добре фантазираш.
Васко (10.10.2009 г. | 10:10ч.)
Мръсни долни араби , боли го фара некой като се откажете от организацията. Земете се откажете от живота , та да мирне земята от простотията ви.
Да ”da da ” от бивш разузнавач (10.10.2009 г. | 10:01ч.)
Не заради лакомите и безотговорни медици, а за лакомите и безотговорни управляващи. Медиците са знаели за безобразното източване на Либийския дълг към България от нашите ВСИЧИ правителства през целия преход. Техните частни фирми( преди държавни наречени ”външнотърговски дружества” добиваха нефт в Либия след 1990 г до сега непрекъснато, продаваха го и парите вместо да отиват в държавната хазна отиваха в техните джобове. На Кадафи подхвърляха комисионни за да им позволява това. Всички продажни и корумпирани правителство от 1990 г. насам без изключение са знаели това но са си мълчали, защото са прибирали комисионни. Така Либийския дълг от 1 900 000 000 долара се стопи до миналата година на 100 милиона и нито един цент не е влязъл в държавната хазна. Медиците са знаели тези далавери и за това получиха благословията от нашите управляващи. Кадафи се разсърди , понеже е алчен и корумпиран идиот, не са му давали достатъчно добри комисионни. Френското разузнаване добре знаеше това, понеже има стари корени в Либия като бивша френска колония и решиха го използва за нуждите на Франция. Евреинът Саркози освободи медиците но поиска от българското правителство да закупи неговите корвети. Нашита ги закупиха от страх, щото французите ги държаха в ръцете си Ето това е лебийската далавера! Питайте всички правителства през прехода начело с нашия най-знаещ президент по този случай- Първанов.
Farut (10.10.2009 г. | 10:00ч.)
Съгласен съм напълно с това: А Либия, защо посрещна като герой един убиец, който беше освободен със специални уговорки. За нашите сестри нищо не беше доказано, а техния човек е доказан терорист,така че да си налягат парцалите, друг е въпросът за г-жа Бокова- дали заслужава или не този пост. И на мен не ми е особено приятно, човек от изявена комунистическа фамилия, да заема висок пост в Европейския съюз, но това е фак, те са навсякъде и все по висините, деца и внуци на бивши величия
Селянин от София (10.10.2009 г. | 09:52ч.)
Никой не се сеща колко се осраха в ЮНЕСКО, избирайки една представителка на посткомунистическата червена мафия, отгледана и възпитана в семейство на потомствени комунисти, на такъв пост. Избирайки другарката Бокова, идиотите все едно избрха Р. Овч., Петков, Станишев и цялата им престъпна шайка.
наглост (10.10.2009 г. | 09:50ч.)
Ей това са арабите и всичко около тях, много ми приличат на някакви цигани- все недоволни, все не знаят какво искат, искат да живеят като другите, а пък ги мързи да работят- искат наготово благинки, поне да кажат колко десетилетия са работили другите хора, за да стигнат до този стандарт??????? Даде им природата нефта истанаха безкрайно лигави и нагли, искат да налагат някакви си техни измислени правила на поведение - ама като четеш само корана не може да научиш много за живота освен да се замбираш...там е и трягедията им. А забравих и ако не изпълнят претенциите им са готови всичко живо да убият на земята щом като те няма да са най-важните- абе долно племе, нямам какво да им кажа.
PSYCHO Z (10.10.2009 г. | 09:47ч.)
Ей сега ще го преместя в другия крачол... Ако иска Мухаамарчо може и да ми помогне! ...Ама трябва да си мие и дезинфекцира ръцете в разстояние на поне половин час преди това!!!
? (10.10.2009 г. | 09:41ч.)
Камиларите.... яхвайте чергите и газ към първия оазис!
До BG (10.10.2009 г. | 09:37ч.)
Кои са тези БГ медици, които казват това?????? Майка ми е в Либия повече от 20 години и от нея знам точно обратното!!!!!!!!!! Никои никого не е заразявал умишлено! По-добре вземи и махни това БГ защото ти не може да си българин!
до BG -приведоха епидемиологични данни за района от статистика и (10.10.2009 г. | 09:35ч.)
СПИН се разпространява по полов и кръвен път,предимно по полов път - ...при правене на секс...Нали не изпускаш от внимание факта,че в Либия има СПИН,разпространяван по полов път и след това вертикално от майката на рожбата в матката -това е изследвано и преди и след това там,и в района,и се показа там ,например в едно от семейството първо е починал от СПИН бащата,явно той първо се е заразил по полов път,след което е заразил майката, а тя -детето,докато е била бременна или по време на раждането,тъй като HIV вирусът не се предава по битов път, а по полов и кръвен...Така или иначе, ще трябва да повишат знанията си по въпроса,за да не се разпространява епидемично това, а ако някой от заразените мъже или жени не пазят другите хора,като се съобразяват -има предвидени наказания...
да (10.10.2009 г. | 09:31ч.)
така, точно така е
da da (10.10.2009 г. | 09:26ч.)
Много години ще теглим заради лакомите и безотговорни български медици в Либия. Колкото до това дали трябва да се съгласим с мнението на Либия - не. Иначе по добре наведени и без гащи и едва ли с уважение, въпреки ”уважението”.
... (10.10.2009 г. | 09:23ч.)
А га ядаа кифтетата при бай Тошо. не реваа... Ами че на другарката бащата им ги даваше....
ОХ (10.10.2009 г. | 09:19ч.)
А Либия, защо посрещна като герой един убиец, който беше освободен със специални уговорки. За нашите сестри нищо не беше доказано, а техния човек е доказан терорист,така че да си налягат парцалите, друг е въпросът за г-жа Бокова- дали заслужава или не този пост. И на мен не ми е особено приятно, човек от изявена комунистическа фамилия, да заема висок пост в Европейския съюз, но това е фак, те са навсякъде и все по висините, деца и внуци на бивши величия
БГ (10.10.2009 г. | 09:19ч.)
браво на либия пак се впусна в международната политика!!! абе те освен да разпъват палатката на муама друго знаят ли да правят или си мислят, че като тече петрола всичко им е позволено
dobi (10.10.2009 г. | 09:16ч.)
Kakvo ne zachita Balgaria....? Da beshe gi ostavila da gi razstrelqt .... pak shtqhte da pluete....a Kadafi gi iztarguva sega za da pusnat negoviq chovek
Мементо Мори (10.10.2009 г. | 09:12ч.)
Фарук Хосни e египедски християнин, а не мюсюлманин. Ирина Бокова бе подкрепена от еврейското американско ложе в Европа , а България като верен сътрудник на по-големия си брат- чичо Сам.
Хахо (10.10.2009 г. | 08:48ч.)
”Кукиш” Моамар :)))
BG (10.10.2009 г. | 08:47ч.)
A ako naistina sa vinovni , kakto mn. BG medici go kazvat -koito sa bili v Libia...?!
BG+ (10.10.2009 г. | 08:45ч.)
Вече и либия се разграничава от червената ДС примадона на Тато.
Адвокат (10.10.2009 г. | 08:42ч.)
България не ги пусна на свобода, България ги помилва. Различно е. Либия няма срещу какво да протестира.
nz (10.10.2009 г. | 08:37ч.)
Цигани
a (10.10.2009 г. | 08:35ч.)
zultana na pustiniata pak se iszepi
Ha, Ha. (10.10.2009 г. | 08:33ч.)
Mnogo e prava Lybia....che Bulgaria NE zachita mezhdunarodnote otnoshenia za zatvornitsite, shtom kato pusna na Svoboda 5-mata osadeni bulgari v Lybia (i otgore gi vaznagradi....).


Тагове:   юнеско,


Гласувай:
1



1. kontrasti - Ще трябва да преглътнат, защото ...
10.10.2009 13:19
Ще трябва да преглътнат, защото Бокова ще я утвърдят.
цитирай
2. magmarieta - hi
11.10.2009 09:34
nai-veroiatno e taka,no puk i te sa si pravi - prosto politika...
цитирай
3. kontrasti - Разбира се че са прави, това е една от ...
11.10.2009 16:35
Разбира се че са прави, това е една от тези ситуации където всеки е прав за себе си, и сега зависи от потенциала и възможностите на всеки един в неофициялната невидима материя. Интрига срещу престиж и иновативни средства за насочване и управляване на масата...
цитирай
4. magmarieta - hi
12.10.2009 14:56
интересно изказване - защо ви отстраниха?
цитирай
5. анонимен - скачать аська на телефон Dyeni
19.02.2012 10:46
http://icqmobilephones.net/ - icq для телефона
<a href="http://icqmobilephones.net/">скачать qip для телефона</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: magmarieta
Категория: Бизнес
Прочетен: 711587
Постинги: 247
Коментари: 178
Гласове: 1167
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930